Wat is een capri broek?

Een capri broek is een een driekwartbroek die qua lengte ergens tussen de knie en de enkel valt. Een capri is dus niet zo lang als een tradtionele broek, maar ook niet zo kort als shorts.

Capri broeken hebben meestal een comfortabele pasvorm en worden vaak gemaakt van een combinatie van verschillende materialen, zoals katoen of denim in combinatie met elasthan. Het is de ideale broek voor temperaturen tussen de 20 en 25 graden, als het net te warm is voor een lange broek maar te fris voor een korte broek.

De naam "capri" komt oorspronkelijk van het eiland Capri in Italië, waar het kledingstuk naar verluidt populair werd in de jaren '50 en '60. 

Shop capri broeken voor dames bij Je m'appelle

Onze capri broeken voor dames zijn gemaakt van travelstof: een stof met eindeloos veel voordelen. Op een warme zomerdag draagt travelstof heerlijk koel, dankzij de bijzondere combinatie van geweven polyamide & elasthan. Ook bevat een travelstof capri broek een comfortabele stretch en knelt de broek dus niet. Wel zo fijn!

Een capri van travelstof is bovendien makkelijk te wassen, snel droog, niet-statisch en pilvrij. De capri verkleurt niet door de zon of tijdens een wasbeurt en blijft dus jarenlang mooi. Kortom: de ideale dames capri broek voor in de zomer!

De dames capri broeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, van tijdloos zwart tot trendy rood. Shop de capri die jij het mooist vindt en laat je bestelling vanaf 79 euro gratis bij je thuisbezorgen.

Filteren

4 producten

per pagina

4 producten

per pagina