Op deze manieren kun je betalen bij ons:

iDEAL Je kunt betalen via iDEAL als je gebruik maakt van internetbankieren via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank of Fortis Bank. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren. Je hebt je bankpas en identificatiemethode nodig.


Paypal
Betalen via PayPal is ook mogelijk. Je kan snel en eenvoudig een gratis PayPal-rekening openen via de website van PayPal. Om te kunnen betalen, koppel je je bankrekening of creditcard aan een PayPal-rekening. Je hoeft niet eerst geld op een PayPal-rekening te storten. De betaling wordt direct afgeschreven van je bankrekening of creditcard. 


Creditcards
Je kunt veilig betalen met Mastercard, Visa of American Express. Betalen met creditcard is een achterafbetaling, omdat de creditcard pas belast zal worden nadat de aankoop aan u is geleverd.
Kosten: Betalen met Mastercard, Visa of American Express is gratis.


Fashioncheque
Je kunt ook betalen met FashionCheque bij Je m'appelle!
Als het saldo op je Fashioncheque lager is dan het aankoopbedrag, dan kun je de bijbetaling doen via een andere betaalmethode zoals iDeal of creditcard. Is het saldo hoger dan het aankoopbedrag, dan blijft het resterende bedrag op uw Fashioncheque bewaard voor een volgende aankoop.
Retourneren van artikelen (gedeeltelijk) betaald met Fashioncheque.
Bent je niet tevreden over je aankoop en heb je met Fashioncheque betaald? Je mag gewoon ruilen binnen 45 dagen. Let op: Het is technisch niet mogelijk voor ons om je geld terug te storten op je Fashioncheque wanneer je een product retourneert. Tevens is het niet de bedoeling dat het geld op je Fashioncheque in contanten wordt omgezet door bij Je m'appelle een bestelling te plaatsen en deze vervolgens te retourneren. Daarom zul je van Je m'appelle een tegoed ontvangen in je account ter waarde van het bestede bedrag met je Fashioncheque, wanneer je de bestelling retourneert. Hiermee wordt voorkomen dat een Fashioncheque in contant geld wordt omgezet door eerst een bestelling te plaatsen en die vervolgens weer te retourneren.