Garantie & Klachten

Punt Tevredenheidsgarantie

Wij willen dat je tevreden bent met je aankoop bij Je m'appelle! Jij blij = wij blij!
Is de aankoop niet zoals verwacht of wil je een andere maat? Pas de probleme! Je kunt het artikel met de originele labels binnen 14 dagen omruilen of retourneren. Ook een afgeprijsd artikel. Heb je het artikel al gebruikt of is het beschadigd? Dan is ruilen of retourneren helaas niet mogelijk. Natuurlijk mag je de kleding wel eerst passen. Je kunt gebruik maken van onze Snelle Gratis Omruilservice of het pakketje retourneren.

Punt Verkeerd artikel ontvangen?

Wij verwerken je bestelling met veel zorg. Toch kan het een keer mis gaan. Heb je een artikel ontvangen dat je niet hebt besteld? Mail dan naar boutique@jemappelle.nl en we zorgen dat je snel en uiteraard kosteloos het juiste artikel ontvangt!

Punt Garantie

Op al onze artikelen krijg je gewoon de wettelijke garantie. Deze garantie geldt onverminderd de wettelijke rechten die je hebt als consument. Neem voordat je het artikel retour stuurt, contact op met onze klantenservice via boutique@jemappelle.nl. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening!

Punt Tevredenheidsgarantie

Heb je een klacht over een artikel of over onze service? Mail gewoon even naar boutique@jemappelle.nl en we lossen het zo snel mogelijk op. Altijd! 

Naar boven
  Loading...

Bonjour! Helaas heb je een te oude browser om onze hippe site volledig te kunnen zien ;) Je kunt het beste je browser updaten!