Hier vind je de meest gestelde vragen!


Het verwerken van een retourzending duurt maximaal 10 dagen. Retourneren is gratis bij Je m'appelle en daardoor ontvangen we 2 keer per week de retourzendingen van de DHL-parcelshops. Je pakketje is dus ongeveer 5 dagen onderweg naar ons, waarna wij het binnen 48 uur verwerken. Met het weekend er tussen kan het dus maximaal 10 dagen duren totdat het bedrag weer op je rekening staat.

Wanneer je kiest om je retour zelf te betalen, dan ontvang je binnen 3 dagen het bedrag op je rekening.


1 Kruis de optie 'ruilen' aan op de pakbon en ga met je pakketje naar een DHL-Parcelshop

Vertel de medewerker dat het pakketje voor Je m'appelle is, je hoeft geen adres door te geven. Het terugsturen van het pakketje is GRATIS!
 

1 Ontvang van de medewerker het verzendbewijs (BELANGRIJK, deze heb je nodig!)

Je ontvangt van de DHL-medewerker een verzendbewijs waarop een code staat.
 

1 Log in op je account en ga naar 'Gratis Omruilservice'

Wanneer je iets hebt besteld, heb je automatisch een account aangemaakt. Hier kun je inloggen.

4 Vul in welke kledingstukken je retour hebt gestuurd én de DHL-code.

Je ontvangt binnen een paar uur (max 24 uur, behalve in het weekend) een shop-tegoed in je account, zodat je snel weer GRATIS zonder verzendkosten nieuwe artikelen kunt bestellen! Deze ontvang je dan de volgende dag al.

 


Geen paniek, dit is de laatste status die DHL weergeeft omdat wij onze retourzendingen 'in bulk' ontvangen. Je pakketje is ongeveer 5 dagen onderweg naar ons, waarna wij het binnen 48 uur verwerken. Met het weekend er tussen kan het dus maximaal 10 dagen duren totdat het bedrag weer op je rekening staat.

Naar boven
  Loading...

Bonjour! Helaas heb je een te oude browser om onze hippe site volledig te kunnen zien ;) Je kunt het beste je browser updaten!