Over ons

Je m’appelle is geboren uit een droom. Een droom uit 2014 van Suzanne en Maurice (de twee founders) om van scratch af aan een merk te ontwikkelen dat aansluit bij de wens van de vrouw die precies weet wat ze wil. Een vrouw die het prettig vindt om online te winkelen en prijs, kwaliteit, gemak en baas zijn over eigen tijd belangrijk vindt.

 

Ready to wear

De manier waarop wij onze collecties brengen creëert een hele belangrijke bijdrage aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze doorlooptijd is kort. Dat betekent dat we steeds op het juiste moment met de juiste producten komen. Je koopt dus wat je op dat moment nodig hebt. 

Het kan een zomerjurkje zijn op het moment dat de zon schijnt of een vest wanneer het koud is. Kopen wat je op dat moment nodig hebt en het direct dragen. Een nieuwe en milieubewustere invulling van ‘ready to wear’. 

 

Elke week nieuwe collectie

Hoe je dag eruitziet en hoe je voor de dag komt, dat bepaal je natuurlijk lekker zelf. Want jij bent wie je bent. Onze ready to wear collecties is comfortabel elegante kleding van geweldige kwaliteit voor een hele fijne prijs. Echt in een paar clicks heel gemakkelijk bij je thuis.

Wij zijn er om jouw leven een beetje leuker en makkelijker te maken. Daarom presenteren we je iedere week een nieuwe collectie in onze online boutique. Met het ultieme gevoel van vrijheid en levenslust. 

 

Plus Size

Voor de Plus Size collectie zijn we in gesprek gegaan met curvy vrouwen. Want dat zijn uiteindelijk de experts. Wat zoek je in Plus Size kleding? Wat draag je graag en wat juist niet?  Deze waardevolle informatie hebben wij gebruikt tijdens het ontwerpen van de Plus Size kleding.

Dit resulteerde in onze eerste Plus Size collectie; kleding voor grote maten met het echte Je m’appelle gevoel. De collectie is opgebouwd uit meerdere items die onderling verschillende combinaties mogelijk maken. Elke outfit kan dus anders zijn, want iedere vrouw is tenslotte uniek. 

Waar en hoe geproduceerd?

Ons gehele productieproces vindt in Europa plaats, bij familiebedrijven in Italië, Portugal en Turkije, heel dicht bij huis. Daardoor ontstaat er transparantie en kunnen wij zeggen dat er met eerlijke leveranciers gewerkt wordt. En niet onbelangrijk; onze producten hoeven op deze manier minder kilometers te maken naar ons warehouse.

We vinden het ook belangrijk dat er goed gezorgd wordt voor de mensen die bij onze producenten werken. Daarom zijn we blij met het partnership met de familiebedrijven waren we al jaren mee werken. Zij zorgen goed voor hun mensen en doen er alles aan om de arbeidsomstandigheden zo optimaal mogelijk te maken. Samen met onze leveranciers hanteren wij zorgvuldig uitgekozen keurmerken en hebben onze fabrikanten samenwerkingen met organisaties die specifieke onderdelen van ons productieproces van duurzame ontwikkelingen verzekeren.

Oeko-Tex® Standard 100

Oeko-Tex (Öko-tex) Standaard 100 is een test- en certificeringssysteem voor textiel. Oeko-tex test de kleding op schadelijke stoffen. Als een fabrikant het Oeko-Tex keurmerk krijgt, dan bevat het kledingstuk geen schadelijke stoffen. Beter voor je huid en gezondheid!

BSCI

Onze fabrikanten zijn aangesloten bij de Business Social Compliance Initiative (BSCI) om onze productielocaties te controleren. Deze onafhankelijke controles stellen ons in staat om, als het nodig is, stappen te ondernemen om de arbeids- omstandigheden op deze locaties te verbeteren en te voldoen aan de officiële normen. Het recht van het vormen van een vakbond, het creëren van veilige werkomstandigheden en het voorkomen van dwang- en kinderarbeid, behoren tot grote pijlers van dit initiatief. 

Sedex

Het Sedex certificaat geeft aan in hoeverre een sociaal en etisch verantwoord personeelsbeleid wordt gehanteerd. Sedex is een non-profitorganisatie die voor openheid van bedrijfsgegevens staat. Het certificaat is een wereldwijd erkend certificaat dat in gaat op het personeelsbeleid op sociaal en ethisch gebied, MVO en duurzaamheid.

Het team

Je m'appelle bestaat uit een sterk team die in harmonie samenwerkt. We hebben een gezamenlijk uitgangspunt: Vier het leven! Samen werken we aan het ontwikkelen van collecties die goed aansluiten op de interesses van onze doelgroep maar ook die met de trends, maatschappelijk belang en zelfs de bijzondere weersomstandigheden mee gaan.