Met liefde gemaakt

Al onze collecties worden met veel liefde en zorg ontworpen door onze eigen designers. We verrassen je graag met unieke kledingstukken welke zijn voorzien van prachtige details (van borduursels tot eigen geïllustreerde prints), in de mooiste kleuren en heerlijk comfortabele stoffen! 

Summer Tricot Luxe

Van dit jurkje wordt je écht blij! Door het gebruik van Summer Tricot Luxe valt het model extra mooi en zwierig. De goedgeplaatste tailleband geeft het juiste slanke effect en staat iedereen. Dit wordt extra versterkt door het klokkende effect in het rokgedeelte en de mouwen. Summer Tricot Luxe heeft door de binding een lichte glans en maakt het jurkje geschikt voor alle momenten; van strand tot stad!

Kreukt niet • Valt heel soepel • Subtiele luxe glans • Kleurvast • Rekt mee • Snel droog

Met zoveel voordelen verdient de Summer Tricot Luxe een plekje in jouw vakantiekoffer!

Voor heerlijk lange zomeravonden!

Overdag heerlijk warm maar wordt het tussendoor of 's avonds toch wat fris? Geen probleem! Met deze fijne en matching vestjes behoud je je goede look en geniet je nog lang en comfortabel van de lange zomeravonden buiten!

13 producten

per pagina

13 producten

per pagina

Hoera, de zomervakantie staat voor de deur! Waar de reis ook heengaat; nog even je koffer pakken met zomer outfits en je bent er klaar voor!