Punto Milano Stretch

Punto Milano Stretch is een soepelvallende comfortabele stof met veel stretch. Deze stof heeft het draagcomfort van sweatstof, alleen dan in een veel luxere uitstraling. Punto Milano heeft een twillstructuur en kun je sportief dragen, maar ook een meer formelere look geven. 

Punto Milano heeft een Twillstructuur. In Nederland staat dit beter bekend als keperbinding en zorgt voor een soepele stretch en een tijdloze uitstraling. Bovendien zijn twillweefsels slijtvaster in vergelijking met andere weefsel structuren. Zo gaat je favoriete kledingstuk éxtra lang mee. We kunnen dus wel stellen; onze items van Punto Milano zijn een perfecte basis voor in je garderobe!

Punto Milano Mêlee

Punto Milano Mêlee voelt steviger en iets(!) minder elastisch aan dan de Punto Milano Stretch door de mêlee verwerking, maar is nog steeds erg rekbaar!

15 producten

per pagina

15 producten

per pagina

NIEUW bij Je m'appelle; Punto Milano Stretch en Punto Milano Mêlee! Dit is een soepelvallende, comfortabele stof met veel stretch. Punto Milano heeft het draagcomfort van sweatstof, alleen dan met een veel luxere uitstraling; zit heerlijk én je ziet er geweldig uit!