Zwangerschapskleding

Zwangerschapskleding van travelstof

Een primeur bij Je m’appelle: zwangerschapskleding van heerlijke travelstof. Een stof die we niet zomaar hebben gekozen voor onze Maternity items, want travelstof heeft eindeloos veel voordelen voor mommy’s to be. Travelstof heeft namelijk een comfortabele stretch, is ademend en makkelijk te wassen. En: strijken is ook niet nodig. Wel zo fijn!

Zwangerschapsbroeken

Onze zwangerschapsbroeken zijn verkrijgbaar in twee stijlvolle modellen: een flared broek en een broek met smallere pijp. De extra brede tailleband draag je over je buik en geeft een heerlijk comfortabel en ondersteunend gevoel. De rek zorgt ervoor dat je je broek tot de laatste dag van je zwangerschap kan dragen, want de band groeit gewoon met je buik mee.


Met een travelstof zwangerschapsbroek van Je m’appelle haal je dus een mooi item in huis dat je tijdens je hele zwangerschap (en de periode erna!) kan blijven dragen. En ook wel zo fijn: de zwangerschapsbroeken zijn eindeloos te combineren met andere items uit je kledingkast en zijn echt de perfecte basis van je outfit. 

Maternity sweater

Omdat wij vinden dat je jezelf extra moet verwennen in deze tijd, is onze tip: de Je m’appelle Maternity sweater. Deze trui zit zó lekker, staat superleuk bij de twee zwangerschapsbroeken en maakt jouw Petit Miracle echt compleet. Geniet ervan!

Maternity Sweater | 52,98

3 producten

per pagina

3 producten

per pagina

Gefeliciteerd: je bent zwanger! Een fantastische tijd waarin een hoop gaat veranderen en ja, dat geldt ook voor je lichaam. De eerste weken merk je het nog niet zo, maar dan heb je ineens toch last van een opgezette buik aan het einde van de dag. Je broekranden gaan snijden in je zij en als je heel eerlijk bent, wordt sluiten ook echt een probleem. Dan is het tijd om over te stappen naar zwangerschapskleding.