Ben je een lange vrouw en ben je er klaar mee dat je weer eens hoog water hebt, terwijl de broek juist zo leuk is? Je bent niet de enige. Het vinden van extra lange broeken voor dames is nogal een uitdaging. Daarom hebben we bij Je m'appelle broeken in een extra lange lengtemaat toegevoegd aan onze collectie. Vanaf nu zijn die te kleine, of vooral te korte, broeken dus verleden tijd!

Lengtematen in broeken

Binnen onze collectie zijn veel van de broeken beschikbaar in verschillende lengtematen. Ze hebben we bijvoorbeeld ook travel broeken in extra lengte maten. Op deze manier kan je als extra lange vrouw ook onze populaire en comfortabele travel broeken bij ons shoppen.

Extra lange broeken in verschillende kleuren en modellen

Vaak is het lastig om een extra lange broek te vinden, nét in die ene kleur die past bij je nieuwe top. Gelukkig hebben wij extra lange broeken in verschillende kleuren en modellen in onze collectie. Of je nu op zoek bent naar een extra lange broek in het zwart of misschien een hippe, lange broek met print, we hebben ze allemaal!  Ook hebben we verschillende modellen beschikbaar. Zo hebben wij extra lange flared broeken met uitlopende pijpen. Maar ook hebben we verschillende slim modellen met extra lengtematen.

Kleding tips voor lange dames

Eigenlijk heb je als lange vrouw best wel wat voordelen, ook al besef je je dat soms niet. Waar een kortere vrouw moeite doet om langer te lijken, hoef jij hier niet mee bezig te zijn. Wil je extra met jouw lange benen showen? Ga dan voor een extra lange flared broek. De flared broek geeft jouw benen nog meer lengte. Ook een jumpsuit of outfit in eenzelfde kleur geeft je nog meer lengte. Als je juist jouw lengte zou willen breken is het enorm leuk om kleuren en prints te combineren.

Shop extra lange broeken bij Je m’appelle

Heb je een geschikte lange broek gezien? Bestel 'm direct online en dan bezorgen wij de broek bij je thuis. Als de broek toch niet goed past, kan je gebruik maken van onze Gratis Snelle Omruilservice. Daarnaast kan je het pakketje binnen 45 dagen retourneren. Bestel snel jouw extra lange broek bij Je m’appelle!

93 producten

per pagina

93 producten

per pagina