Summer Crêpe

Een stof wat niet mag ontbreken in een comfortabele én stijlvolle zomergarderobe is de Summer Crêpe! Zoals de naam al doet vermoeden heeft deze stof, gemaakt van 100% viscose, een lichte 'crinkle' structuur. Dit is een zeer comfortabele, luchtige en kreukvrije stof met een chique uitstraling. Kortom, het ziet er niet alleen heel mooi en luxe uit, maar is een perfecte keuze voor in de zomer!

100% Katoen

Katoen heeft het voordeel dat het heerlijk licht en luchtig draagt, vocht opneemt en heerlijk aanvoelt op de huid. Het laat lucht door en werkt absorberend. Allemaal voordelen tijdens de warmere dagen.

Droom denim!

Wij houden van stretch! Deze liefde nemen wij naast onze Travelstof ook mee in de denim items. Voor de zomer hebben wij dus ook diverse leuke modellen denim mét heerlijke stretch. Zo fijn; eenmaal aan, liever niet meer uit!

Voor de lange (zomer)avonden!

Overdag heerlijk warm maar wordt het tussendoor of 's avonds toch wat fris? Geen probleem! Met deze fijne en matching vestjes behoud je je goede look en geniet je nog lang en comfortabel van de lange zomeravonden buiten!

20 producten

per pagina

20 producten

per pagina

Yes! Het kwik loopt éin-de-lijk op deze week! Dat komt goed uit; wij hebben weer heerlijk luchtige stoffen, vrolijke kleuren en trendy printjes.