Collectie Enchanted Looks

Je ziet er prachtig uit!

Of je nu gaat voor een jurk, een pak, een broek met top of voor een warme en comfortabele look; bij ons ben je aan het juiste (online)adres! Laat je betoveren door de mooiste sets voor een geslaagde decembermaand!

Voor iedere gelegenheid de perfecte broek!

Onze broeken zijn al langere tijd erg populair onder heel veel vrouwen! Ook voor deze maand stellen we je niet teleur; we hebben namelijk voor iedere gelegenheid wel een geschikt model, kleur of materiaal. In deze collectie kies je uit Travelstof +++ (dikte 3), Warme Travel brushed (met printje!), elegant bouclé én zelfs satijn! 

Warme Travel Brushed met printje!

Onze Travel Brushed items zijn erg gewild tijdens de wat koudere dagen. Dit komt omdat deze stof, de naam zegt het al, aan de binnenzijde is geborsteld wat zorgt voor een zacht en heerlijk warm draagcomfort! En éxtra leuk; deze items zijn voorzien van een trendy print!

Filteren

Yay! De gezelligste tijd van het jaar is weer aangebroken; een tijd van warmte, lichtjes en lekker tafelen met de liefste mensen om je heen! Wij helpen je graag met een betoverend mooie look waar je je fijn in voelt. Laat het feest maar beginnen!✨