Begrafenis jurk kopen bij Je m'appelle

Ben je op zoek naar een gepaste jurk voor een begrafenis? Bij Je m'appelle heb je de keuze uit verschillende begrafenis jurken in ingetogen kleuren zoals donkerblauw en zwart. Met deze stijlvolle jurken kom je respectvol voor de dag en ook na de uitvaart kun je onze tijdloze jurken nog prima dragen. 

Welke jurken zijn geschikt voor een uitvaart?

Als je uitgenodigd bent voor een uitvaart, vraag je je misschien wel af welke kleding nu geschikt is. Welke begrafenis kleding gepast is, ligt natuurlijk aan de wensen van de familie en/of de overledene. Soms wordt er bewust gekozen voor lichte en kleurrijke kleding om het leven te vieren, maar vaak wordt er van gasten gevraagd of zij zich "gepast" willen kleden. Denk daarbij aan bedekkende kleding in ingetogen kleuren zoals zwart of donkerblauw.

Een zwarte jurk of donkerblauwe jurk is dan ook een geschikt kledingstuk voor vrouwen om te dragen naar een uitvaart. Bij Je m'appelle vind je verschillende begrafenis jurken van fijne travelstof. Deze stof heeft een comfortabele stretch, ademend en is kreukvrij. Ben je op zoek naar een geschikte begrafenis jurk voor in de lente of zomer? Kies dan voor onze modellen met korte mouwen. Deze kun je prima dragen met blote benen en schoenen naar keus. Voor een uitvaart in de herfst- of wintermaanden, kun je ook kiezen voor onze begrafenis jurken met driekwart of lange mouwen. Draag deze met een panty of maillot of een bijpassende zwarte blazer om jezelf warm te houden. 

De tijdloze jurken van Je m'appelle zijn bovendien ook meer dan geschikt om na een uitvaart nog eens te dragen. 

8 producten

per pagina

8 producten

per pagina