Parttime (4 - 6 uur per week)

Dé makkelijkste bijbaan vanuit huis bij het leukste bedrijf uit Apeldoorn en omstreken!

Over Je m’appelle

Je m’appelle is geboren uit een droom. Een droom om van scratch af aan een merk te ontwikkelen dat aansluit bij de wens van de vrouw die precies weet wat ze wil. Een vrouw die het prettig vindt om online te winkelen en prijs, kwaliteit, gemak en baas zijn over eigen tijd belangrijk vindt. En zo werd Je m’appelle geboren. Het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk met comfortabel elegante kleding van geweldige kwaliteit voor een hele fijne prijs.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar echte aanpakkers. Je vindt het niet vervelend om de handen uit de mouwen te steken en kan zelfstandig werken. Als retour verwerker verpak jij de retour gezonden artikelen weer opnieuw eenvoudig vanuit huis. Geen stress! Wij brengen en halen de retouren bij je thuis op. 


Wat bieden wij?

De makkelijkste bijbaan bij een snelgroeiend online dameslabel, waar een ambitieuze maar no-nonsense ‘vibe’ hangt, waar vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan en waar je direct kunt bijdragen aan de verdere groei van een door vrouwen zeer gewaardeerd merk. Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris en pensioen. En een dertiende en veertiende maand op basis van resultaten.

SOLLICITEER!

Spreekt deze baan je aan? Dan zien we graag je CV en motivatie met veel belangstelling tegemoet. Reageren kan via vacature@jemappelle.nl. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn!