ORDERPICKER AVONDDIENST
Wij zoeken magazijntijgers die niet bang zijn om onze klanten blij te maken met snelle levering van hun o zo leuke pakketje. Je werkt in een gezellig team bij het leukste bedrijf uit Apeldoorn en omstreken. O ja, we hebben trouwens ook de lekkerste tosti's ;)

OVER JE M'APPELLE

Je m’appelle is geboren uit een droom. Een droom om van scratch af aan een merk te ontwikkelen dat aansluit bij de wens van de vrouw die precies weet wat ze wil. Een vrouw die het prettig vindt om online te winkelen en prijs, kwaliteit, gemak en baas zijn over eigen tijd belangrijk vindt. En zo werd Je m’appelle geboren. Het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk met comfortabel elegante kleding van geweldige kwaliteit voor een hele fijne prijs.

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • Orderpicken en inpakken
  • Controleren/tellen van de artikelen
  • Scannen van artikelen
  • Opslagmagazijn
  • Overige allround magazijnwerkzaamheden 


De werktijden zijn van 18:00 uur tot 22:00 uur.

WAT BIEDEN WIJ?

Een uitdagende functie bij een snelgroeiend online dameslabel, waar een ambitieuze maar no-nonsense ‘vibe’ hangt, waar vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan en waar je direct kunt bijdragen aan de verdere groei van een door vrouwen zeer gewaardeerd merk. Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris en pensioen. En een dertiende en veertiende maand op basis van resultaten.

SOLLICITEER!

Spreekt deze baan je aan? Reageer dan via vacature@jemappelle.nl. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn!