2 Vacatures Medewerker Customer Service:
Parttime (20 uur) en Full-time (38 uur)
Ter uitbreiding van het Customer Service team zijn wij per direct op zoek naar twee medewerkers Customer Service om ons ambitieuze team bij Je m’appelle te komen versterken!

Over Je m’appelle
Je m’appelle is geboren uit een droom. Een droom om van scratch af aan een merk te ontwikkelen dat aansluit bij de wens van de vrouw die precies weet wat ze wil. Een vrouw die het prettig vindt om online te winkelen en prijs, kwaliteit, gemak en baas zijn over eigen tijd belangrijk vindt. En zo werd Je m’appelle geboren. Het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk met comfortabel elegante kleding van geweldige kwaliteit voor een hele fijne prijs.

Jouw verantwoordelijkheden
Als medewerker van ons geliefde Customer Service team ben jij één van de pijlers van Je m’appelle! Jij onderhoudt contact met klanten, maakt ze blij, beantwoordt vragen, stelt ze gerust wanneer de levertijd iets langer duurt etc etc. En onze klanten zijn gelukkig erg lief, net als wij zelf ;)

Je belangrijkste verantwoordelijkheden op een rij:

  • Je bent onderdeel van ons Customer Service Team die een glimlach op het gezicht van onze klanten tovert.
  • Je verwerkt retourformulieren
  • Reageert adequaat op klantreacties op Social Media
  • Denkt mee in het verbeteren van dienstverlening 

Wie zoeken wij?

  • Je hebt ervaring met ‘computersystemen’.
  • Commerciële en proactieve instelling;
  • Affiniteit met fashion is een pré;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent woonachtig op acceptabele reisafstand van Apeldoorn.


Wat bieden wij?
Een uitdagende functie bij een snelgroeiend online dameslabel, waar een ambitieuze maar no-nonsense ‘vibe’ hangt, waar vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan en waar je direct kunt bijdragen aan de verdere groei van een door vrouwen zeer gewaardeerd merk. Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris en pensioen. En een dertiende en veertiende maand op basis van resultaten.

SOLLICITEER!
Spreekt deze baan je aan? Dan zien we graag je CV en motivatie met veel belangstelling tegemoet. Reageren kan via vacature@jemappelle.nl. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn!