Fulltime (38 uur)

Ter uitbreiding van het e-commerce team zijn wij per direct op zoek naar een e-commerce specialist om ons ambitieuze team bij Je m’appelle te komen versterken!

Over Je m'appelle

Je m’appelle is geboren uit een droom. Een droom om van scratch af aan een merk te ontwikkelen dat aansluit bij de wens van de vrouw die precies weet wat ze wil. Een vrouw die het prettig vindt om online te winkelen en prijs, kwaliteit, gemak en baas zijn over eigen tijd belangrijk vindt. En zo werd Je m’appelle geboren. Het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk met comfortabel elegante kleding van geweldige kwaliteit voor een hele fijne prijs.

Jouw verantwoordelijkheden

In deze veelzijdige functie ben je onderdeel van het e-commerce- & marketingteam. Als e-commerce specialist ben je continue bezig met het laten groeien van de online sales op ons eigen online kanaal. Dit doet je door ontwikkelingen in de markt in gaten te houden, met behulp van data op zoek te gaan naar groeimogelijkheden en te sparren met collega’s en externe partijen. Samen met de e-commerce manager ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de KPI’s om verdere omzetgroei van de webshop te realiseren.

Je belangrijkste verantwoordelijkheden op een rij:

  • Je bent verantwoordelijk voor alle geautomatiseerde e-mails: van inhoudelijke voorstellen tot creatie en verzending. Ervaring met segmentatie is een pré;
  • Je coördineert (technische) implementaties op de webshop en schakelt met (externe) partners. Denk hierbij aan CRO en uitbreiden van CDP-mogelijkheden;
  • Je monitort, analyseert en rapporteert de verkoopresultaten en KPI’s.
  • Je onderneemt initiatieven die gericht zijn op doorontwikkeling van onze website om de winkelervaring te verbeteren.


Wij zoeken wij:

Om ons team te versterken zoeken wij iemand die minimaal 2 jaar werkervaring heeft bij voorkeur in de fashion branche.

  • HBO afgestudeerd in de richting (online) Marketing & Communicatie of aantoonbaar relevante werkervaring;
  • Commerciële en proactieve instelling;
  • Je bent analytisch, datagedreven en resultaatgericht;
  • Je hebt kennis van Magento 2 en Google Analytics;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent woonachtig op acceptabele reisafstand van Apeldoorn. 


Wat bieden wij?

Een uitdagende functie bij een snelgroeiend online dameslabel, waar een ambitieuze maar no-nonsense ‘vibe’ hangt, waar vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan en waar je direct kunt bijdragen aan de verdere groei van een door vrouwen zeer gewaardeerd merk. Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris en pensioen. En een dertiende en veertiende maand op basis van resultaten.

SOLLICITEER!

Spreekt deze baan je aan? Dan zien we graag je CV en motivatie met veel belangstelling tegemoet. Reageren kan via vacature@jemappelle.nl. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn!