Travel Brushed

mix & match met;

Travel Brushed

De eerste sneeuwvlokken zijn een feit en het wordt steeds kouder buiten... maar met onze Travel Brushed items is dat natuurlijk geen probleem! Deze dragen heerlijk warm en zacht door de 'brushed' (geborstelde) binnenzijde. Een comfortabele, warme look én je ziet er prachtig uit! 

Shop nu een set (blazer + broek) voor maar 119,98 i.p.v. 139,96

Geborstelde binnenzijde

Onze Travel Brushed items zijn erg gewild tijdens de wat koudere dagen. Dit komt omdat deze stof, de naam zegt het al, aan de binnenzijde geborsteld is wat zorgt voor een zacht en heerlijk warm draagcomfort!

Perfecte match!

Onze designers zorgen er bij iedere collectie voor dat jij genoeg keuzemogelijkheden hebt om de leukste combi's te maken. Combineer de Brushed Travelstof pakken met de perfect matchende (print)tops en sjaals. Zo heb je in de ochtend altijd gemakkelijk de mooiste looks bij elkaar gepakt. Als jij je goed voelt in je nieuwe set, is onze missie geslaagd!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Onze Travel Brushed items zijn erg gewild tijdens de wat koudere dagen. Dit komt omdat deze stof, de naam zegt het al, aan de binnenzijde geborsteld is wat zorgt voor een zacht en heerlijk warm draagcomfort!