Waarom kiezen voor een blouse van katoen?

Ondanks de opkomst van concurrerende stoffen, blijft katoen nog altijd de meest gebruikte en zeer geliefde stof. Katoen heeft namelijk veel positieve eigenschappen. Een katoenen blouse heeft een mooie en casual uitstraling, maar draagt ook prettig. Katoenen kleding is zacht, prikt niet en het blijft lang mooi. Naast de draagkwaliteit, is katoen ook erg duurzaam. De katoenvezels zijn van nature sterk, waardoor kleding van natuur niet gauw verslijt.

Gekleurde katoenen blouses

Katoen is een stof die zich gemakkelijk laat kleuren, vandaar ook dat gekleurde blouses vaak van katoen gemaakt zijn. Je ziet dus ook veel verschillende kleuren katoenen blouses terug ziet komen in onze collectie. Onze collecties bevatten zowel blouses in zachte pastel tinten als blouses in felle kleuren, zoals knalroze en knalgroen.

Shop katoenen blouses online bij Je m’appelle

Wil je graag een katoenen blouse shoppen? Wacht dan niet langer en bestel hem nu in onze shop. Weet je het nog niet zeker? Je kan de blouse altijd even thuis proberen. Als het niet goed is maak je gebruik van onze Gratis Snelle Omruilservice of het retourneren binnen 45 dagen. Bestel jouw nieuwe katoenen blouse nog voor 22.00 uur en wij zorgen dat het pakketje diezelfde werkdag nog verstuurd wordt. Voor vragen kan je op werkdagen tussen 09.00 – 17.00 uur terecht bij onze klantenservice via de mail boutique@jemappelle.nl of bel naar 055 737 0115.

Filteren

3 producten

per pagina

3 producten

per pagina