Jurken heb je toch nooit genoeg? Kies voor een travelstof jurk die een uitgesproken aanvulling is op jouw garderobe. Een rode travelstof jurk is de perfecte eyecatcher voor een speciale gelegenheid, maar ook misstaat een rode jurk niet in het dagelijkse leven als jij zelfverzekerd de deur uit wilt gaan. Heb jij de fijne kwaliteiten van travelstof al eens ervaren? Travelstof is een combinatie van polyamide en elastaan wat bijzondere eigenschappen heeft. De stof is namelijk heerlijk comfortabel, heeft een perfecte pasvorm en jouw figuur komt maximaal tot haar recht. De travestof jurken in zwart en blauw zijn ook eindeloos te combineren. Ontdek op deze pagina al onze jurken van travelstof in de kleur rood! 

Rood valt op, maar kan altijd gedragen worden 

Online shoppen bij Je m’appelle is dubbel feest, want onze collectie bestaat uit fashionable kledingstukken die ook nog eens super comfortabel zijn. Zoals je hebt kunnen zien vind je ook de knalkleur rood in ons assortiment. Een rode travelstof jurk boost je zelfvertrouwen en staat voor passie. En zeg nou zelf wat is eleganter dan een rode jurk? Wat je ook denkt of voelt, een rode travelstof jurk is een statement die iedereen kan dragen met elegantie en stijl. Natuurlijk is de kleur rood er wel eentje die opvalt, dus wil jij er zeker van zijn dat de jurk goed staat. Een rode jurk van travelstof is daarom ideaal doordat de stof soepel om jouw figuur heen valt. Daarnaast zal je zweetplekken op de iets warmere dagen niet zien op deze stof. Maar er zijn nog veel meer andere kwaliteiten te bedenken, Travel Quality staat namelijk voor: sneldrogend, ademend, makkelijk wasbaar, UV beschermend, duurzaam, niet statisch pillingvrij en slijtvast.

Duurzaam comfort

Een jurk van goede kwaliteit en met een mooi design vinden wij belangrijk, maar duurzaamheid is ook een veelbesproken thema binnen ons bedrijf. We zijn continue op zoek naar stoffen en productieprocessen die minder vervuilend zijn voor het milieu. We werken samen met familiebedrijven uit Portugal en Turkije. Deze fabrieken zijn zorgvuldig geselecteerd. Zo zijn zij allen in het bezit van het Oeko-Tex keurmerk. Dat houdt in dat er zonder schadelijke stoffen wordt geproduceerd. Dat is veel vriendelijker voor het milieu, maar ook veel vriendelijker voor jouw huid. Twee vliegen in één klap dus! Daarnaast kijken wij naar het Sedex certificaat dat aangeeft in hoeverre er een sociaal en ethisch beleid voor het personeel wordt gehanteerd. Ook zijn wij aangesloten bij het Business Social Compliance Initiative (BSCI). Deze organisatie heeft als doel om de wereldwijde arbeidsomstandigheden te verbeteren. Hierdoor wordt kinderarbeid tegen gegaan en wordt er gezorgt voor een veilige werkomgeving in de fabrieken. 

Een rode travelstof jurk kopen bij Je m’appelle 

Kortom bij ons in de shop koop  je een rode jurk van Travel Quality met fijne eigenschappen die ook nog eens duurzaam is. Je kan ervan uitgaan dat je van deze aankoop jarenlang plezier hebt! Bestellingen die voor 22:00 uur geplaatst worden, gaan direct nog met de bezorgdienst mee. Wens je toch liever een blauwe travelstof jurk of een zwarte travelstof jurk? Maak dan gebruik van onze snelle gratis omruilservice. Terwijl jouw exemplaar nog op de weg terug is, sturen wij alvast een nieuwe naar je op. Vergeet je niet in te schrijven op onze nieuwsbrief. Zodra er kortingen zijn of een nieuwe collectie binnenkomt, ben jij de eerste die op de hoogte wordt gesteld. Neem contact op met onze klantenservice voor verdere vragen via boutique@jemappelle.nl of bel naar 055 737 0115.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.