Fulltime (38 uur)

Per direct zijn wij op zoek naar een E-commerce specialist om ons ambitieuze team bij Je m’appelle te komen versterken!

 

Wil jij samen met je collega’s dagelijks de Je m’appelle klant inspireren met de meest inspirerende content uitingen (van website tot e-mailing en sociale media) die bijdragen aan de gestelde KPI’s en passen in de customer journey? Is het bedenken, opzetten en optimaliseren van campagnes iets waar je blij van wordt? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

WIE ZIJN WIJ?

Je m’appelle is geboren uit een droom. Een droom om van scratch af aan een merk te ontwikkelen dat aansluit bij de wens van de vrouw die precies weet wat ze wil. Een vrouw die het prettig vindt om online te winkelen en prijs, kwaliteit, gemak en baas zijn over eigen tijd belangrijk vindt. En zo werd Je m’appelle geboren. Het eerste Nederlandse kledingmerk dat alleen online (2014) verkrijgbaar is. Een casual chique dameskledingmerk, goede kwaliteit voor een goede prijs. Met een Frans accent. Franse vrouwen verstaan namelijk als geen ander het ‘je ne sais quoi' gevoel; Het lijkt alsof ze zo maar iets aan hebben getrokken, maar het klopt precies. Alsof het ze niet zoveel kan schelen (is niet waar natuurlijk). Dat is het ultieme ‘je ne sais quoi'-gevoel. Een casual chique gevoel dat je look creëert zonder dat het je uren kost.

 

WAT GA JE DOEN?

In deze veelzijdige functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de online merkbeleving van Je m’appelle (van website tot social media campagnes en e-mailmarketing) en creëer je samen dagelijks inspirerende en commerciële content die bijdraagt aan de gestelde KPI’s en zorg je dat deze past in de customer journey. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden op een rij:

  • Je bewaakt de voortgang en doelstellingen van campagnes en onderneemt waar nodig actie;
  • Je beheert de content en campagnes op Facebook, Instagram en Pinterest.
  • Je bent verantwoordelijk voor alle geautomatiseerde e-mails: van inhoudelijke voorstellen tot creatie en verzending. Ervaring met segmentatie is een pré.
  • Je onderneemt initiatieven die gericht zijn op doorontwikkeling van onze website om de winkelervaring te verbeteren.
  • Van homepage tot shoppagina’s, inspiratie en meer: de belangrijkste landingspagina’s op Jem’appelle vallen onder jouw verantwoordelijkheid en je zorgt dat deze er 24/7 op en top bij staan. Uiteraard SEO geoptimaliseerd! Ervaring met personalisatie is een pré.

 

WIJ ZOEKEN IEMAND DIE:

  • In het bezit is van een HBO- of WO-diploma;
  • Ervaring heeft in E-commerce en affiniteit heeft met fashion;
  • Ervaring heeft met het opzetten en beheren van online marketingcampagnes (o.a. e-mail marketing automation, social advertising, etc.);
  • Ervaring heeft met online marketingtools o.a. Google analytics, Channable, Hotjar, Datatrics en andere data-analyse tools, etc.
  • Magento ervaring is een pré.

 

WAT BIEDEN WIJ?

Een uitdagende functie bij een snelgroeiend online dameslabel, waar een ambitieuze maar no-nonsense ‘vibe’ hangt, waar vrijheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan en waar je direct kunt bijdragen aan de verdere groei van een door vrouwen zeer gewaardeerd merk. Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris en pensioen. En een dertiende en veertiende maand op basis van resultaten.

 

SOLLICITEER!

Spreekt deze baan je aan? Dan zien we graag je CV en motivatie met veel belangstelling tegemoet. Reageren kan via vacature@jemappelle.nl. Wij zijn gevestigd in Apeldoorn!