grote maten kleding van travelstofgrote maten kleding van travelstof

Voila! Onze eerste Plus Size collectie in Travelstof! Onze favoriete stof nu ook voor vrouwen met een maatje meer. Daar waar de reguliere collectie van Je m’appelle stopt, gaan we met de maatvoering van de Plus Size kleding verder tot en met maat 52.

Voel je lekker in je outfit

Ieder figuurtype is anders en mooi op haar eigen manier. Een maat zegt dus niet alles en daar gaat het ook helemaal niet om. Je goed voelen in je outfit daarentegen is wel belangrijk, want dan straal je dit ook uit. Dit is de reden voor Je m’appelle om een collectie met grote maten kleding te brengen. Onze Travelstof is daar zeer geschikt voor. Deze stof kleedt erg mooi, draagt heel comfortabel en is helemaal van nu! Een kwaliteit die een goede basis vormt en overal mee te combineren is. Kortom, daarmee willen we alle vrouwen blij maken.

Collectie voor en door curvy vrouwen

Voor de Plus Size collectie zijn we in gesprek gegaan met curvy vrouwen. Want dat zijn uiteindelijk de experts. Wat zoek je in Plus Size kleding? Wat draag je graag en wat juist niet? Om maar eens wat onderwerpen te noemen. Deze waardevolle informatie hebben wij gebruikt tijdens het ontwerpen van de Plus Size kleding. Dit resulteerde in onze eerste Plus Size collectie; kleding voor grote maten met het echte Je m’appelle gevoel. De collectie is opgebouwd uit meerdere items die onderling verschillende combinaties mogelijk maken. De collectie voor grote maten bestaat onder andere uit een tuniekblouse, een blazer, een legging, een top, de basis broek maar ook bijvoorbeeld een trendy flare pijp. Elke outfit kan dus anders zijn, want iedere vrouw is tenslotte uniek. Maar altijd een outfit die mooi staat én heel lekker zit.

Complete garderobe

Het streven is om iedere maand een collectie met grote maten kleding te brengen, die helemaal ‘ready to wear’ is. Elke Plus Size collectie heeft daardoor een totaal nieuw beeld, maar is ook heel goed te combineren met de vorige series. Op deze manier kan de curvy vrouw bij Je m’appelle een hele eigen garderobe samenstellen en steeds weer op nieuw aanvullen.  Een garderobe met grote maten kleding die geschikt is voor verschillende draagmomenten. Zwart en donkerblauw vormen natuurlijk de basis bij de Plus Size collecties, maar worden uiteraard afgewisseld met nieuwe kleuren en prints.

Wil je als eerste op de hoogte blijven van de Plus Size collectie? Laat hieronder je mailadres achter en je krijgt een mailtje wanneer je als eerste kunt bestellen!