Plus Size

Plus Size

Winnaar Shopping Awards

Stapelkorting tot 50%Stapelkorting tot 50%
Happy New Looks!Happy New Looks!
Je m'appelle Cécile | Je beste basic Travelstof broekJe m'appelle Cécile | Je beste basic Travelstof broek
Plus Size | It Suits You | Een stijlvolle najaarscollectiePlus Size | It Suits You | Een stijlvolle najaarscollectie

GEPRODUCEERD IN EUROPA

Elke week een nieuwe collectie ontworpen door onze designers en eerlijk geproduceerd in Europa.

BESTE PRIJS-KWALITEIT TRAVELSTOF

Travelstof is duurzaam, ademend en snel drogend met het comfort van stretch. Enorm populair onder onze ruim 235.000 klanten.

WINNAAR SHOPPING AWARDS 2022

De Beste Webwinkel van Nederland 2022 in de categorie Damesmode. En beoordeeld door onze klanten met een 9.2/10!

Travel Quality Plus SizeTravel Quality Plus Size
Plus Size | Sale tot 50%Plus Size | Sale tot 50%

Plus Size kleding bij Je m’appelle

Voila! Onze favoriete stof voor vrouwen met een maatje meer. Daar waar de reguliere collectie van Je m’appelle stopt, gaan we met de maatvoering van de Plus Size kleding verder tot en met maat 52.


Voel je lekker in je outfit

Ieder figuurtype is anders en mooi op haar eigen manier. Een maat zegt dus niet alles en daar gaat het ook helemaal niet om. Je goed voelen in je outfit daarentegen is wel belangrijk, want dan straal je dit ook uit. Dit is de reden voor Je m’appelle om een collectie met grote maten kleding te brengen. Onze Travelstof is daar zeer geschikt voor. Deze stof kleedt erg mooi, draagt heel comfortabel en is helemaal van nu! Een kwaliteit die een goede basis vormt en overal mee te combineren is. Kortom, daarmee willen we alle vrouwen blij maken.

 

Collectie voor en door curvy vrouwen

Voor de Plus Size collectie zijn we in gesprek gegaan met curvy vrouwen. Want dat zijn uiteindelijk de experts. Wat zoek je in Plus Size kleding? Wat draag je graag en wat juist niet? Om maar eens wat onderwerpen te noemen. Deze waardevolle informatie hebben wij gebruikt tijdens het ontwerpen van de Plus Size kleding. Dit resulteerde in onze eerste Plus Size collectie; kleding voor grote maten met het echte Je m’appelle gevoel. De collectie is opgebouwd uit meerdere items die onderling verschillende combinaties mogelijk maken. De collectie voor grote maten bestaat onder andere uit een tuniekblouse, een blazer, een legging, een top, de basis broek maar ook bijvoorbeeld een trendy flare pijp. Elke outfit kan dus anders zijn, want iedere vrouw is tenslotte uniek. Maar altijd een outfit die mooi staat én heel lekker zit.

 

Complete garderobe

Het streven is om iedere maand een collectie met grote maten kleding te brengen, die helemaal ‘ready to wear’ is. Elke Plus Size collectie heeft daardoor een totaal nieuw beeld, maar is ook heel goed te combineren met de vorige series. Op deze manier kan de curvy vrouw bij Je m’appelle een hele eigen garderobe samenstellen en steeds weer op nieuw aanvullen.  Een garderobe met grote maten kleding die geschikt is voor verschillende draagmomenten. Zwart en donkerblauw vormen natuurlijk de basis bij de Plus Size collecties, maar worden uiteraard afgewisseld met nieuwe kleuren en prints.

 

 

Wil op de hoogte blijven van de Plus Size collectie? Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief!