Over Je m'appelle

Je m'appelle is een online kledingmerk waarvan de styles mix & match zijn te combineren. Prijs, communicatie, kwaliteit, frisse ontwerpen en perfecte pasvorm staan hoog in het vaandel.

De kleding is van hoogwaardige kwaliteit en toch betaalbaar doordat de retail-schakel er tussenuit is gehaald, waardoor deze retail-marge nu rechtstreeks naar de consument gaat. Lees hier meer over de prijs-kwaliteitverhouding.

Je bestelling wordt verzonden in een leuk pakketje dat ‘hunk’ Jean-Jacques speciaal uit Parijs in z’n 2CV komt bezorgen.

De twee-wekelijkse collectie is geen massa-productie en dus schaars, want we willen ook weer niet dat al je vriendinnen in dezelfde kleding lopen ;) Je moet er gewoon iedere keer op tijd bij zijn!

Al onze klanten zijn elke keer blij verrast met de kwaliteit die ze voor die lage prijs ontvangen en dat hebben we geweten: Je m’appelle won na enkele maanden direct al de Thuiswinkel Award 2014 in de categorie Damesmode en in 2016 wederom!

Naar boven
  Loading...

Bonjour! Helaas heb je een te oude browser om onze hippe site volledig te kunnen zien ;) Je kunt het beste je browser updaten!