Verduurzamen doe je samen

 

De wereld om ons heen verandert. De bewustheid rondom het milieu en de zorg daarvoor speelt een steeds grotere rol hierbij. We kunnen onze ogen allemaal niet langer blijven sluiten hiervoor en zullen ieder een eigen steentje hieraan moeten bijdragen. Want duurzaamheid is wel iets wat we samen kunnen doen!

 

 

Als kledingmerk is Je m’appelle bezig met duurzaamheid door verantwoorde producten aan te bieden met een milieubewuste 'ready to wear' invalshoek. Je m’appelle brengt wekelijks een compacte collectie met korte doorlooptijd, waardoor de juiste producten op de juiste tijd worden aangeboden. Een collectie met items die voor langere termijn draagbaar zijn én te combineren met toekomstige collecties. Hierdoor kun je dus heel bewust aankopen doen en ontstaan er geen 'losse flodders' meer die uiteindelijk op de steeds groeiende kledingstapel terecht komen.Onze leveranciers

Onze leveranciers hebben samenwerkingen met organisaties die specifieke onderdelen van ons productieproces van duurzame ontwikkelingen verzekeren.


Lees meer

Duurzame initiatieven

Wij vinden het onze plicht om bij te dragen aan een beter milieu, niet alleen voor onszelf, maar ook voor de volgende generatie. We hebben onszelf daarom doelen gesteld die hoog op onze prioriteitenlijst staan.


Lees meer

Wees lief voor je kleding

Wanneer je kleding met liefde koopt, kun je het ook zo behandelen. Wij geven jou graag tips hoe je ervoor zorgt dat jouw kleding langer meegaat.


Lees meer