Bedankt voor je interesse!

De aanmeldperiode is gesloten.

Geef je mening en verdien een waardebon van €150,-


Bij Je m’appelle vinden we de mening van onze klanten heel erg belangrijk. Daarom gaan we binnenkort van start met een klantpanel. Om meer inzicht te krijgen in de ervaring en de verwachting die jij bij ons als klant van Je m´appelle hebt, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan ons klantenonderzoek op locatie.

 

Wat vragen we van jou?

Wij horen graag jouw mening over onze wekelijkse nieuwe collecties, de webshop en onze service. Daarom nodigen wij je graag uit voor een groepsgesprek. Dit betekent dat je samen met 4 of 5 andere klanten deelneemt. Het onafhankelijke onderzoeksbureau MARE zal het gesprek begeleiden en het duurt maximaal 120 minuten. Wil je meedoen? Schrijf je dan in. Bureau MARE zal de deelnemers selecteren en uitnodigen. Op basis van je woonadres word je ingedeeld voor locatie Amsterdam of Amersfoort. Onze dank is natuurlijk groot dus de deelnemers ontvangen een Je m’appelle waardebon van €150,-.

 

Wil je meedoen?

De groepsgesprekken vinden s' avonds 8 maart in Amersfoort of 9 maart in Amsterdam plaats. De resultaten worden vertrouwelijk behandeld en zijn alleen bedoeld voor intern gebruik. De uitkomsten van het onderzoek gebruiken we om onze webshop en service te verbeteren en om ons te laten inspireren voor nieuwe collecties. Wil je meedoen? Meld je nu aan via het formulier!

Aanmeldformulier klantonderzoek


Web-form is not active.

Door je gegevens achter te laten, geef je toestemming dat jouw informatie met het onderzoeksbureau wordt gedeeld om je eventueel uit te nodigen voor het onderzoek. Inschrijven geeft geen garantie voor meedoen, onderzoeksbureau MARE zal een selectie maken en uitnodigen.