€0,99 Verzendkosten - Gratis Retour!

7 Days a Week - Linda Foundation

Linda Foundation

Je m'appelle zet zich met de actie 7 DAYS A WEEK in voor LINDA.Foundation.

Er zijn 7 sweaters te koop voor elke dag van de week. Een groot deel van de opbrengst (€10 per sweater!) gaat naar gezinnen met kinderen in Nederland die het, 7 dagen per week, financieel zwaar hebben en die willen we natuurlijk graag helpen.

7 Days a Week

In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. In Amsterdam zelfs één op de vier. Verwacht wordt dat dit aantal alleen nog maar zal stijgen. Deze gezinnen wil de LINDA.foundation tot steun zijn en hen jaarlijks wat onbezorgde momentjes bezorgen, waarin ze gewoon in een winkel kunnen kiezen wat ze willen hebben. Op deze manier weten ze ook dat er in Nederland mensen zijn die met hen meeleven.

Het goede doel van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. De stichting is bestemd voor ouders met kinderen die in financiële nood verkeren. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen ze meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben.

De overheadkosten van de LINDA.foundation worden zo laag mogelijk gehouden en worden betaald door Linda de Mol en uitgeverij Mood for Magazines. Zo hebben donateurs de garantie dat hun gift in zijn geheel gebruikt wordt voor de gezinnen die het moeilijk hebben.

Wij vinden het belangrijk dat de mensen in Nederland niet vergeten worden, en dat ook zij de hulp krijgen die zij verdienen. Wij zijn dan ook ontzettend trots op de samenwerking met LINDA.Foundation en streven ernaar een mooi bedrag op te halen voor deze stichting!

Linda Foundation

Naar boven
  Loading...

Bonjour! Helaas heb je een te oude browser om onze hippe site volledig te kunnen zien ;) Je kunt het beste je browser updaten!